Nettkurs for ledere

Der er ingen tvil om at ledelse er en kunst, men hva er det som gjør at noen er bedre på det enn andre? Er det gjennom en haug med studiepoeng innen ledelsesfag, eller er det praktisk erfaring og medfødte egenskaper som gjør deg god som leder?

Forskere mener du trenger 10 000 timer med øvelse for å bli god; dvs ca 5 år....... vel, ikke nøl, det er bare å sett i gang!

Du kan hvis du vil og øving gjør mester!

Gratis kurs: Hvordan du kan lykkes bedre som leder

Drømmer du om å gjøre suksess som leder?

Det går fint an, selv uten en formell lederutdanning :-)

I gratiskurset får du råd basert på teori, erfaring og forskning.

Praktisk konflikthåndtering

Konflikter er uunngåelige og har mange positive sider. Det er når konflikten ikke følges opp at det kan skapes, i verste fall, et uforsvarlig arbeidsmiljø.

Nettkurset gir deg praktisk kunnskap om hva du bør gjøre når det oppstår en personkonflikt blant dine ansatte, slik at du kan håndtere den og forebygge eskalering.

Det er et selvstudium som du har tilgang til i vår kursportal i 3 mnd og består av 4 leksjoner. 

Tempo på framdriften regulerer du selv, og du kan jobbe med kurset akkurat når det passer deg best.

Mental trening for ledere

Forskning viser at mental trening over tid forandrer hjernen, styrker hukommelsen, forebygger demens, styrker sosiale evner og reduserer stress.

Du lærer mental trening for ledere, slik at du raskere kan nå dine mål og være trygg på deg selv uansett hvilke utfordringer som dukker opp.

Det er et selvstudium som du har tilgang til i vår kursportal i 6 mnd og består av 6 leksjoner.  I tillegg får du personlig veiledning fra oss.

Tempo på framdriften regulerer du selv, og du kan jobbe med kurset akkurat når det passer deg best.